Ραχήλ Τσελεπίδου “Πέφτει η βροχή” | Lyric Video

0
SHARE

Η Ραχήλ Τσελεπίδου παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Πέφτει η βροχή“.

Η επί χρόνια ερμηνεύτρια των Emigre επιστρέφει με ένα ποπ κομμάτι σε δική της μουσική και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.

Το νέο τραγούδι της Ραχήλ Τσελεπίδου “Πέφτει η βροχή”, κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Λίγα λόγια για την Ραχήλ Τσελεπίδου

Η Ραχήλ Τσελεπίδου, μετά από μια ιδιαίτερα δραστήρια πορεία στον χώρο της δισκογραφίας και των live εμφανίσεων (Mad Awards, Mad Secret Concert κ.α.), δημιουργεί πλέον το δικό της μουσικό περιβάλλον μέσα από τα καινούρια της τραγούδια που συνθέτουν την πρώτη προσωπική της δουλειά.

Η επί χρόνια ερμηνεύτρια των Emigre χρωμάτισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πορτρέτο των αδιαμφισβήτητα πιο επιτυχημένων τους άλμπουμ (Live στιγμές και Κύκλος), στα οποία συμπεριλαμβάνονται συνεργασίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές (Stavento, Αντώνη Ρέμο, Σταμάτη Κραουνάκη).

Από το 2010 εώς σήμερα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από unplugged και ηλεκτρικές εμφανίσεις σε μικρές και μεγάλες σκηνές παρουσιάζοντας με τον πιο αυθόρμητο τρόπο ποικίλους μουσικούς συνδυασμούς.

Το 2012 γίνεται μέλος των Lifelike Portrait, μιας post-rock μπάντας από τη Θεσσαλονίκη με σημαντικές στιγμές την εμφάνιση τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Crossover και το support στην Ολλανδή Kovacs στο Principal Club Theater.

Έχει συνεργαστεί συναυλιακά με τους Aντωνη Ρεμο,Μιχαλη Εμιρλη,Γιαννη Κυρατσο κ.α.

Το 2016 ξεκινά με την κυκλοφορία του single της “Κοντέρ” από τη Heaven Music.