Ραλλία Χρηστίδου « Σαν κάτι βόλτες μακρινές…II »

0
SHARE

Κλείνοντας φέτος τα 90 χρόνια ίδρυσής του, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, διοργανώνει στη πλατεία «Tο χαμόγελο του παιδιού» (Ο.Τ 216), το φεστιβάλ, «Ηράκλεια 2015» στο οποίο θα συμμετέχει η Ραλλία Χρηστίδου με μια μεγάλη συναυλία, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21.30 με ελεύθερη είσοδο.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο Με όπλο την αγάπη από τη Minos Emi, συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτριας, ενορχηστρωτής – για να μας φανερώσει για να ακόμη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι.

Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, όπως το «Παλιό μου εγώ», «Tengo Soledad», «Άσπρο γιασεμί», «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στη μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναισθήματα μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

Συντελεστές:
Μιγκέν Σελμάνι: Βιολί
Χρήστος Μιχάλης: Κιθάρες, μαντολίνο
Μίμης Ντουτσούλης: μπάσο
Γιώργος Κατσίκας: τύμπανα
Παύλος Πανταζόπουλος: Ήχος

Ώρα έναρξης: 21.30

Ελεύθερη είσοδος
Πλατεία “Tο χαμόγελο του παιδιού” (Ο.Τ 216)
Δήμος Ηρακλείου Αττικής,

Πληροφορίες:
213-2000-150/103/287
http://iraklio.gr/