Πολυτίμη acoustic trio live στο Jazz Point στις 20 Απριλίου

0
SHARE

Η δυναμική soul-pop ερμηνεύτρια Πολυτίμη, ανεβαίνει για άλλη μια φορά στη σκηνή του Jazz Point για ένα δυνατό ακουστικό live, το Σάββατο 20 Απριλίου.

Με όχημα τη δυναμική φωνή της, αλλά και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, η νεαρή Ελληνίδα ερμηνεύτρια και οι συνεργάτες της, Γιάννης Ταυλάς (Κιθάρες/Κρουστά) γνωστός για τις εξαιρετικές του μουσικοσυνθετικές ικανότητες και Χριστόφορος Μαστοράκης (Πιάνο) που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη κάνει αισθητή την μουσική του παρουσία, μας παρουσιάζουν ένα δυνατό ακουστικό πρόγραμμα γεμάτο αυτοσχεδιασμούς με jazz στοιχεία και τραγούδια από την Αμερικάνικη μουσική σκηνή.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει,όχι μόνο κομμάτια από την προσωπική δουλειά της Πολυτίμης, αλλά και πολύ γνωστές επιτυχίες από την αμερικανική μουσική σκηνή (Damn your eyes-Etta James, Summertime-Ella Fitzgerald, Superstition-Stevie Wonder, Paradise-Sade, Beat it-Michael Jackson, Ain’t nobody- Chaka Khan κ.λ.π.).

Soul-funk-blues ρυθμούς με jazz στοιχεία για την Πολυτίμη και τους συνεργάτες της, το Σάββατο 20 Απριλίου στο Jazz Point!

Πληροφορίες:
Φωνή: Πολυτίμη
Κιθάρες/ Κρουστά: Γιάννης Ταυλάς
Πιάνο: Χριστόφορος Μαστοράκης

Σάββατο 20 Απριλίου 2019
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00
Είσοδος : 6Ε
Phone: 2109803398
Mob.: 6942022500

Jazz Point
Ακαδημίας 18
Σύνταγμα