Ποιοι είναι οι φίλοι από μωρά που έγιναν το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας (εικόνες +βίντεο)

0
SHARE

Έκαναν «Jackpot» από κούνια οι κολλητοί φίλοι που έγιναν το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας σε μία συνάντηση «Epic-ή»!

Jackpot-Junior1Είναι από τα παιχνίδια της ζωής που δεν μπορούν να μην σε συγκινήσουν. Με τις μητέρες τους να είναι κολλητές φίλες από μικρά κορίτσια, και μένοντας έγκυοι την ίδια χρονική περίοδο, γέννησαν δύο γιους που έγιναν οι συνεχιστές της φιλίας τους.

Ο Πάνος Βιτωράτος Μπερδεμπές και ο Δημήτρης Μαύρης που μεγάλωσαν σαν αδέρφια με τα σπίτια τους να βρίσκονται δίπλα δίπλα στο Βύρωνα, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν από κοινού το όνειρό τους, και να δημιουργήσουν τους «Jackpot», που έγινε το αγαπημένο «δίδυμο» της νεολαίας. Με την ιδιότητα των ράπερ, στιχουργών και παραγωγών, ο Πάνος και ο Δημήτρης, εκτός από τα δικά τους κομμάτια, φέρουν και την υπογραφή του «Πες του» αλλά και το «Μαζί δεν κάνουμε» του Ζαν Μπατίστ (του οποίου είναι και παραγωγοί μαζί με τον Chris Mazz) αλλά και του ντουέτου «Τέρμα το καλό παιδί» του Γιάννη Κρητικού που τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγιναν στο «Hostel» στο Γκάζι, προκαλώντας ντελίριο στις θαυμάστριές τους, έχοντας κερδίσει εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Jackpot-Junior2Παράλληλα με τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα σε λίγο καιρό θα ακούσουμε και το νέο τους hit που θα κυκλοφορήσει από τη νέα τους δισκογραφική εταιρία, την EPIC Music. Οι Jackpot μαζί με τον Τεό Τζίμας, τον Πάρη Κάλπο και τον Δημήτρη Μπέρη, ανάρτησαν στο Instagram ένα μικρό δείγμα για το πώς περνάνε στο στούντιο εν ώρα δημιουργίας και πραγματικά τα «παιχνίδια» τους σάρωσαν σε likes.