Πλέγμα & Γλυκερία “Αστεία όνειρα” | Video Premiere

0
SHARE

Μία πολύ σημαντική συνεργασία με την μοναδική ερμηνεύτρια Γλυκερία σε ένα τραγούδι του Παντελή Κυραμαργιού που έχει αποσπάσει άριστες εντυπώσεις οπτικοποείται!

Η Καλλιτεχνική Κολεκτίβα Πλέγμα κέρδισε πρόσφατα τις καρδιές των ακροατών με το νέο single με τίτλο “Αστεία όνειρα” που ερμηνεύει μοναδικά η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία!

Το νέο τραγούδι οπτικοποιείται μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Θάνου Λαΐτσα, με σκηνές από την παράσταση «Ως την άκρη της κλωστής» της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα. Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κισσανδράκης & Νάντια Μαργαρίτη.

Το τραγούδι “Αστεία όνειρα” εμπεριέχεται στο πρώτο ολοκληρωμένο album της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα και κυκλοφορεί από την Panik Platinum Records και τον εκδοτικό οίκο Έναστρον μαζί με το διήγημα “Ως την άκρη της κλωστής“,  όλα σε κείμενα, μουσική και στίχους του ταλαντούχου Παντελή Κυραμαργιού.

Η ομώνυμη μουσικοθεατρική παράσταση που μας οδηγεί “Ως την άκρη της κλωστής”, παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στον Πολυχώρο Αθηναΐς, με τελευταία προγραμματισμένη παράσταση για αυτή την σεζόν, αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου.