Πλέγμα ¨Για σένα άλλαξα Θεό¨ (Νέο τραγούδι)

0
SHARE

Οι Πλέγμα είναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από έξι νέους καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία και με τελείως ξεχωριστές διαδρομές και μας συστήνεται με το τραγούδι “Για σένα άλλαξα Θεό“.

Αυτό το πρώτο δείγμα δουλειάς, είναι ένα μέρος από μια φιλόδοξη εργασία που εμπνέεται από το ανέκδοτο διήγημα του Παντελή Κυραμαργιού «Ως την άκρη της κλωστής».

Γνωστός από τη συμμετοχή του στους Μelisses, ο Παντελής έχει γράψει τα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της καλλιτεχνικής κολλεκτίβας θα δημιουργήσουν πίνακες και video εμπνευσμένα από το έργο, που θα ολοκληρωθεί με την μουσικοθεατρική του απόδοση.

Για τον Παντελή Κυραμαργιό, οι Πλέγμα είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης πέρα από τη συμμετοχή του στους Melisses αλλά και την συγγραφική του παρουσία που έχει ήδη εκδοθεί.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Σαβίνα Λίτση που αναλαμβάνει να ζωγραφίσει τις μελωδίες ενώ οι οπτικές αναπαραστάσεις σκηνοθετούνται από την θεατρική ομάδα «Ιδέα» των Κώστα Γάκη, Αθηνάς Μουστάκα και Κωνσταντίνου Μπιμπή.