«Πες μου που ήσουν»: Εντυπωσιάζει το νέο video clip της Naya που γυρίστηκε στο Παρίσι

0

Tην καλύτερη φάση της καριέρας της διανύει η Νaya και αυτό το αποδεικνύει με το καινούργιο της single, το οποίο συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό video clip.

«Πες μου που ήσουν» είναι ο τίτλος της άκρως ερωτικής και δυναμικής μπαλάντας της ανερχόμενης ερμηνεύτριας, η οποία είδε τα προηγούμενα της τραγούδια «Όταν Θα Με Ζητάς» και «Προσωπικό Μου Θέμα» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα στο νέο video clip της, το οποίο γυρίστηκε στο Παρίσι, η Νaya μας παρασύρει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με συντροφιά πανέμορφες εικόνες από τον Σηκουάνα, τον εμβληματικό ποταμό που διατρέχει την Πόλη του Φωτός, τον Πύργο του Άιφελ και άλλα εκπληκτικά τοπόσημα της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά Έλληνας καλλιτέχνης οπτικοποιεί τραγούδι του.

Τη μουσική στο νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας, η οποία έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, έχει γράψει ο Γιάννης Φρασέρης, ενώ οι στίχοι του ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το video clip φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Μπενιουδάκη, ενώ η επιμέλεια παραγωγής του «Πες μου ήσουν», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum, έγινε από τους Μαριο Κυπριώτη και Μιχάλη Τσούκα.

Συντάκτης Babis Papafilippakis

Previous articleΑντώνης Ρέμος “Η ζωή αλλιώς” | Νέο τραγούδι
Next articleΤην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στην Galerie Δημιουργών «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές»