Παυλίνα Κωνσταντίνου: Σύντομο βιογραφικό

0
SHARE

Η Παυλίνα Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η “κλίση” στη μουσική και ιδιαίτερα στο τραγούδι ήταν εμφανής από πολύ μικρή ηλικία.
  Στη διάρκεια της εφηβείας ασχολείται παράλληλα με το mondeling και τον αθλητισμό
Καθώς όμως η μουσική παραμένει η μοναδική προτεραιότητα στη ζωή και τα όνειρά της συνεχίζει την αναζήτησή της και έτσι σε ηλικία 16 χρονών ανακαλύπτει το ταλέντο της στο στίχο.

Το 2003 συνεργάζεται με τα Γυμνά Καλώδια όπου λίγο αργότερα συμμετέχει και ως στιχουργός στη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά.
  Το 2004 αποφοιτεί από το βιολογικό τμήμα του ΕΚΠΑ και ξεκινάει τη μουσική πορεία της πιο συνειδητοποιημένα, συμμετέχοντας ως τραγουδίστρια σε διάφορα rock και blues συγκροτήματα.

Η πορεία της συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς και το 2005 ηχογραφεί με το συγκρότημα Δαίδαλος το ομώνυμο LP single με δύο τραγούδια.
  Έπειτα από ένα διάστημα πειραματισμών και μουσικών αναζητήσεων, την άνοιξη του 2012 συνεργάζεται με τον Δημήτρη Λιόλιο ο οποίος της γράφει μουσική και στίχο σε πέντε τραγούδια, ενώ υπογράφει τη παραγωγή της επερχόμενης δισκογραφικής της κυκλοφορίας.

Tα τραγούδια της με τίτλο ¨Νυχτώνει¨,  ¨Free¨  και ¨Δεν είμαι εγώ¨   έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό και ακούγονται στα περισσότερα ραδιόφωνα της χώρας.

Η νέα της κυκλοφορία είναι το single “Ουράνια σιωπή” (Φεβ 2014) σε στίχους και μουσική του Γρ. Μουνδρέα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη νέα δισκογραφική της δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Pentagramusic.

FacebookYou Tube