Παρουσίαση άλμπουμ αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

0
SHARE

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Παυσίλυπον, καθώς το μουσικό μεζεδοπωλείο της Κηφισιάς φιλοξένησε την παρουσίαση ενός άλμπουμ αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 15 Νοεμβρίου με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», με 15 μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού βάρδου να ερμηνεύει ο εξαιρετικός Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ την ενορχήστρωση υπογράφει το αγαπημένο «Παιδί της Πάτρας» ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη φωνή του και ο Χρήστος Παπαδόπουλος με το μπουζούκι του μας ταξίδεψαν στα αθάνατα τραγούδια του Στέλιου.

«Δεν υπάρχει διάδοχος του Στέλιου Καζαντζίδη. Δεν επιδιώκω να τον διαδεχθώ. Επειδή τον αγάπησα και τον αγαπώ θέλω να τραγουδώ τα τραγούδια του, αυτό είναι όλο» είπε καταχειροκροτούμενος ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«O Θέμης είναι ο μόνος που μπορεί να αποδώσει εφάμιλλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη. Δεν έγινε διασκευή, αποδώσαμε πιστά τις ανάσες των μουσικών εκείνης της εποχής με τέσσερα πέντε όργανα και τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας» τόνισε ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους η Βάσω Καζαντζίδη και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.