“Παράξενα δεμένοι”: Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του

  4
  SHARE

  Η αναμονή τελείωσε!!! Ακούστε τα τραγούδια του νέου άλμπουμ καθώς αποκαλύπτονται ένα-ένα στο #1 κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!

  Δυο χρόνια μετά τον πολυπλατινένιο δίσκο-σταθμό Λόγια που καίνε, που έβγαλε έξι top-10 hits (!) και κατέκτησε τη λατρεία του κοινού, όπως καταγράφεται μέσα από πολλά εκατομμύρια views στο YouTube, ήρθε η μεγάλη ώρα για το νέο μεγάλο άλμπουμ του πιο ταλαντούχου δημιουργού των επιτυχιών Γιώργου Σαμπάνη, ένα άλμπουμ που ήδη αποκαλύπτεται τραγούδι-τραγούδι αποκλειστικά και μόνο στο #1 YouTube κανάλι στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google), αυτό της Cobalt Music.

  Τα έντεκα τραγούδια που έχει γράψει ο μοναδικός τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης για το άλμπουμ Παράξενα δεμένοι, απογειώνουν η ποίηση της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη & η πρωτότυπη μουσική ατμόσφαιρα του παραγωγού Χρήστου Σούμκα, μόνιμων συνεργατών του, που αλλάζουν και εξελίσσονται μαζί του για να μας δώσουν κάθε φορά ένα λαμπερό μουσικό διαμάντι.

  Για το νέο μουσικό ύφος του καινούργιου δίσκου μάς είχαν άλλωστε προετοιμάσει τα δύο single που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας του, οι τεράστιες αυτή τη στιγμή επιτυχίες «Φταίει» και «Επιλογή»!.

  Tracklist:

  1. M’ ένα σου βλέμμα
  2. Eπιλογή
  3. Oι πληγές μου
  4. Παράξενα δεμένοι
  5. Mάτια μου
  6. Άλλαξέ τα όλα
  7. Χαμηλά
  8. Φταίει
  9. Τι είσαι για μένα
  10. Ήρθες για να μείνεις
  11. Σκιά στη γη

  M’ ένα σου βλέμμα

  Eπιλογή

  Οι πληγές μου

  Παράξενα δεμένοι

  Mάτια μου

  Άλλαξέ τα όλα

  Χαμηλά

  Φταίει

  Τι είσαι για μένα

  Ήρθες για να μείνεις

  Σκιά στη γη