Παναγιώτης Γκίκας: Παρουσίαση νέου album “Είσαι μόνος” την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

0
SHARE

Ο τραγουδοποιός Παναγιώτης Γκίκας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο Είσαι μόνος, στο φιλόξενο χώρο του «The Zoo’”, την Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Μια δουλειά που ξεχωρίζει για τις έντονες μελωδίες του Παναγιώτη Γκίκα, όπου κυριαρχεί η κιθάρα και οι φωνές, με αρκετά στοιχεία εναλλακτικού ροκ (Britpop) και folk.

To album Είσαι μόνος περιλαμβάνει 7 τραγούδια. Ο Παναγιώτης Γκίκας υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στα 5 από αυτά και έχει μελοποιήσει το ποίημα «Θάνατοι» του Κώστα Καρυωτάκη, ενώ δίνει μια ξεχωριστή ερμηνεία στο τραγούδι «Δεν θέλω καρδιά μου να κλαις» του Νικόλα Άσιμου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο τραγουδοποιός, τα τραγούδια του μιλάνε για «αναπολογητικές μοναχικότητες» … Σε συνδυασμό με τον τίτλο “Είσαι μόνος” περνάει το μήνυμα ότι η μοναχικότητα δεν χρειάζεται να «απολογηθεί» σε κανέναν, είναι εκείνη που δίνει ταυτότητα και στίγμα, είναι κάτι αισιοδοξο, όπως ακριβώς και η αίσθηση που σου αφήνει το άλμπουμ του Παναγιώτη.

Στην παρουσίαση της δισκογραφικής του δουλειάς, όπου θα παίξει και άλλα αγαπημένα του κομμάτια, θα βρεθούν μαζί του επί σκηνής οι μουσικοί Στέλιος Παρασκευάς, Άγγελος Σούντρης, Κωστής Βήχος.

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017
ώρα 21:00

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι, 15231

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Hidden Track