Πέτρος Θεοτοκάτος συναυλίες στο Βόλο και την Κοζάνη, 5 & 6 Μαΐου

0
SHARE

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, γιορτάζοντας 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και πραγματοποιώντας συνεχώς σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα, συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι και κάνει μια στάση στο Friends Pub στο Βόλο την Παρασκευή 5 Μαΐου, και   το Σάββατο 6 Μαΐου στο Τ26 Coffee Bar στην Κοζάνη

Ο καλλιτέχνης που μας συστήθηκε το 1997 με το “πιστόλι στο πιάτο” και το εμβληματικό “θα χαθώ”,  συνεχίζει να δημιουργεί έως σήμερα, με τον πρόσφατο δίσκο του “αυτό που καίγεται” να κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd από την B–Otherside Records.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος μαζί με τον Άρη Ποταμιάνο στο μπάσο και την κιθάρα, θα κάνει μια αναδρομή στην προσωπική του τραγουδοποιία με ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο, synthesizers και live looping, καθώς και σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από την ελληνική και ξένη ροκ / εναλλακτική σκηνή.

Συνοδοιπόρος σ’ αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά θα είναι ο Νίκος Καραβουσιάνης, τραγουδοποιος και ερμηνευτής απο το Βόλο. Χρόνια ασχολείται με την ποίηση και με rok μπάντες, όπως η “βουβή όπερα” και η “έκτη μέρα” και μ’ένα προσωπικό του cd τις “Λευκές Ψυχές ” και ετοιμάζοντας την δεύτερη δουλειά του, ανταμώνει τον Πέτρο Θεοτοκάτο για μια υπέροχη βραδιά live.

Μαζί του ο Αχιλλέας Τολούδης (κιθάρα – βιολί) και η Παυλίνα Λυμπεροπούλου (φωνητικά).

Παρασκευή 5 Μαΐου   Ώρα 22:00   Είσοδος ελεύθερη

Friends Pub
28 Οκτωβρίου 150
Βόλος

Σάββατο 6 Μαΐου  Ώρα 22:00  Είσοδος 6€ με ποτό

Τ26 Coffee Bar
I.Τράντα 26
Κοζάνη