Πέτρος Θεοτοκάτος: Παρουσίαση νέου δίσκου “Αυτό που καίγεται”

0
SHARE

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του, παρουσιάζουν παρέα με αγαπημένους φίλους στο Architecture Rock Stage (Ζωγράφου), το νέο άλμπουμ του με τίτλο Αυτό που καίγεται, που κυκλοφορεί από την B­otherSide records, καθώς και σημαντικές στιγμές από όλη τη δισκογραφία του.

O 7oς δίσκος του Πέτρου Θεοτοκάτου περιέχει 9 τραγούδια που έγραψε ζωντανά με το κλασικό ροκ τρίο του στο στούντιο, ένα τραγούδι σε ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη και μια ηλεκτρονική μπαλάντα που ερμηνεύει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την B­otherSide records σε 150 αριθμημένα βινύλια, μέσα στα οποία υπάρχει και cd με το άλμπουμ και 2 bonus tracks, καθώς και ένα δισέλιδο ένθετο με τους στίχους.

Στην παρουσίαση του δίσκου, μαζί με τον Πέτρο θα είναι ο ‘Ακης Περδίκης στα τύμπανα, γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής και ο Γιάννης Κόκκινος στο μπάσο.

Αγαπημένοι φίλοι θα ανέβουν στη σκηνή του Architecture Rock Stage ως guests, όπως ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Κώστας Παρίσσης και ο Αργύρης Λούλατζης, ενώ την βραδιά θα ανοίξουν δύο μπάντες από το νέο αίμα του ελληνικού ροκ, οι Salto Mortale και οι Κρυστάλλινες Σκιές.

Πληροφορίες για τον δίσκο

Μετά τους ηλεκτρονικούς “μονόλογους” του 2012 ο Πέτρος μας δίνει ένα ροκ δίσκο αυτή τη φορά γεμάτο κιθάρες, μελωδίες, ρυθμούς μέσα στο ίδιο πάντα πνεύμα ανησυχίας που μας συστήθηκε το 1997.

Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή είναι του Πέτρου Θεοτοκάτου με τη βοήθεια της μπάντας.

Guests: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Κώστας Παρίσσης
Αργύρης Λούλατζης

Opening: Salto Mortale
Κρυστάλλινες Σκιές

Architecture Rock Stage
(Ζωγράφου)
Ωρα 22:00
Είσοδος ελεύθερη