Πέτρος Βεντουρής & Μαρία Καρέτσου “Πουν” | Single Premiere

0

Ο Πέτρος Βεντουρής παρουσιάζει το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι μέσα από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Όλα για όσα προσεύχεσαι που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο από τη Final Touch!

Η αρχή έγινε με το τραγούδι «Χάρτινο λουλούδι», ακολούθησε το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, και το ντουέτο του Πέτρου με τη Σαββέρια Μαργιολά, με τίτλο «Σε λίγο ξημερώνει».

Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι «Πουν», σε στίχους και μουσική του ιδίου, το οποίο ερμηνεύει παρέα με την ταλαντούχα Μαρία Καρέτσου.  Το τραγούδι αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, γράφτηκε ένα βράδυ στις αρχές καλοκαιριού του 2015.

Την επόμενη μέρα μαζί με τη βοήθεια της φωνής και του μαντολίνου της Μαρίας Καρέτσου πήρε την αρχική του μορφή, ενώ την τελική του μορφή την απέκτησε μετά την ενοχρήστρωση του Γιώργου Τσιατσούλη και Πέτρου Βαρθακούρη.

Η σημασία της λέξης «Πουν» παραμένει μυστικό καλά φυλαγμένο για τον τραγουδοποιό, και έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο!

Ο Πέτρος Βεντουρής και η Μαρία Καρέτσου συνεργάζονται και τραγουδούν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια από όταν κι ο τραγουδοποιός αποφάσισε να αφήσει την Πάρο και να κυνηγήσει το όνειρο του στην Αθήνα.

Μαζί έχουν παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές τις πόλεις. Μία από αυτές κι ο “Σταυρός του Νότου” όπου εκεί έγινε και η παρουσίαση του δίσκου Όλα για όσα προσεύχεσαι, που αγκαλιάστηκε ένθερμα από το κοινό.

Η Μαρία Καρέτσου στον προαναφερθέντα δίσκο έχει παίξει μαντολίνο, έχει κάνει φωνητικά ενώ έχει δώσει και τη φωνή της σε δύο τραγούδια.

Είναι απόφοιτος του μουσικού σχολείου Αλίμου και της σχολής “Θεατρικών σπουδών Πατρών” ενώ έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα όπως αυτά των Minor Project και της Μαριέττας Φαφούτη.

Το album του Πέτρου Βεντουρή “Όλα για όσα προσεύχεσαι” διατίθεται στα δισκοπωλεία και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.