Πάνος Μπλέτζας: Δείτε το νέο του video clip για το τραγούδι “Όσο ταξιδεύει ένα δάκρυ”

0
SHARE

Ο Πάνος Μπλέτζας ερμηνεύει το τραγούδι «Όσο ταξιδεύει ένα δάκρυ» σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Κώστα Ορκόπουλου.

Το τραγούδι «Όσο ταξιδεύει ένα δάκρυ» είναι το δεύτερο single από τον επερχόμενο δίσκο του Πάνου Μπλέτζα με τίτλο «Υδρόγειος», ο οποίος θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο από το Ogdoo Music Group.

O Πάνος Μπλέτζας είναι ένας νέος ελπιδοφόρος λαϊκός ερμηνευτής που τον χαρακτηρίζει το εντυπωσιακό εύρος και η εκφραστική δύναμη της φωνής του.

Το «Όσο ταξιδεύει ένα δάκρυ» μιλάει με ποιητικό τρόπο για την απώλεια και τη διαρκή προσπάθεια του «ήρωα» να επαναφέρει στη ζωή του το αγαπημένο πρόσωπο που ενώ απουσιάζει, η μνήμη του συνεχίζει επίμονα να τον ακολουθεί.

Είναι μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα με όλα τα στοιχεία που καθιστούν το είδος ιδιαίτερα δημοφιλές στο ακροατήριο του λαϊκού μας τραγουδιού. Οι στίχοι του Κώστα Ορκόπουλου αποδίδουν με ευαισθησία και πρωτοτυπία την άρνηση της απουσίας.

Η μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει υπογράψει εξαιρετικά λαϊκά τραγούδια, ανοίγει το δρόμο προς μια νέα επιτυχία.

Ο Πάνος Μπλέτζας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ερμηνεύει το «Όσο ταξιδεύει ένα δάκρυ» με τη λιτότητα φτασμένου λαϊκού ερμηνευτή, αλλά και τον λυρισμό που αντλεί από το άφθαρτο ταλέντο του.