Πάνος Αρχοντής “Χωρίσματα” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Πάνος Αρχοντής μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “Χωρίσματα” σε μουσική του Κωνσταντίνου Ταγαρούλια και στίχους του Δημήτρη Παπασταθόπουλου.

Ένα άκρως καλοκαιρινό χορευτικό τραγούδι το οποίο έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση σε όλα τα ραδιόφωνα και clubs της χώρας.

Λίγα λόγια για τον Πάνο Αρχοντή……

Ο Πάνος Αρχοντής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Μαρτίου 1986 και μεγάλωσε στη Λαμία. Από νεαρή ηλικία γνώριζε ότι ήθελε να γίνει τραγουδιστής.

Το ενδιαφέρον του για τη μουσική ήταν μεγάλο κι έτσι ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής, κιθάρας, drums καθώς και βυζαντινής μουσικής, λόγω της μεγάλης του αγάπης για την παραδοσιακή μουσική.

Το 2010 άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της Λαμίας, κάνοντας το κοινό της πόλης του και όχι μόνο, να τον ξεχωρίσει αμέσως και να τον ακολουθεί, στηρίζοντάς τον σε κάθε του εμφάνιση. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε ήδη το δικό του κοινό καθώς και τους δικούς του πιστούς ακόλουθους, ωθώντας τον στην κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού.

Έτσι, το Σεπτέμβριο του 2014 ο ανερχόμενος τραγουδιστής παρουσιάζει ένα δυναμικό τραγούδι με τίτλο “Ακόμα ονειρεύομαι” σε μουσική του Γιάννη Τσότση και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη. Πολύ γρήγορα το τραγούδι έτυχε μεγάλης αποδοχής και επιτυχίας στο YouTube και η δημιουργία του δεύτερου τραγουδιού δεν άργησε καθόλου.

Αρχές του 2015 παρουσιάζει το δεύτερο τραγούδι του με τίτλο “Πολλά θα μας ενώνουν” σε στίχους του ιδίου και μουσική του Σάκη Βερρου, μια ακόμη δημιουργία που το κοινό αγκάλιασε θερμά, κάτι που στάθηκε γεγονός να τον φέρει στην Αθήνα προς αναζήτηση δισκογραφικής στέγης, και στην πόρτα της δισκογραφικής εταιρείας Music Records, με την οποία και υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο.