Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus

0
SHARE

Η συνάντηση του Ορφέα Περίδη με την Λιζέτα Καλημέρη στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, θα μας κάνει παρέα και τα επόμενα γιορτινά Σαββατόβραδα.

Ετσι εκτός από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι δυο τους μαςα περιμένουν και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, για να τραγουδήσουμε μαζί, τραγούδια που επέλεξαν για τις φετινές τους παραστάσεις. Παλιότερα αλλά και νέα ακυκλοφόρητα του Ορφέα, που παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Έναρξη 22.30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί 13 ευρώ
Μπουκάλι κρασί: 60 ευρώ (ανά δύο άτομα)
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ (ανά τέσσερα άτομα)

Σταυρός του Νότου + (plus)
Φραντζή 14
Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975