Ο DJ και παραγωγός Regard μας παρουσιάζει το music video για το smash single του “Ride It”.

0

Εμπνευσμένο από την σειρά “Dancing Through The Night” του Quentin Deronzier, το βίντεο που σε αιχμαλωτίζει, παρουσιάζει ένα σκοτεινό αλλά μοντέρνο υπόκοσμο όπου η επιθετική και η αντιφατική ζωηρή ενέργεια κυριαρχούν side-by-side. Κάνοντας αναφορά στην αγαπημένη ταινία “Nightrider”, ο θεατής παρακολουθεί το βίντεο από την οπτική πλευρά ενός αυτοκινήτου που ταξιδεύει ανάμεσα σε δρόμους την νύχτα.

“Μου αρέσει η ιδέα όλων αυτών των διαφορετικών πραγμάτων μέσα στην μέση της νύχτας”, εξηγεί ο σκηνοθέτης Meji Alabi. “To “Ride It” είναι το τέλειο soundtrack για μια βραδυά που συμβαίνουν όλων των ειδών τα τρελά πράγματα”.

Έχοντας ήδη συγκεντρώσει πάνω από 70 εκατομμύρια streams, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αγγίζει πλέον τα 1.6 εκατομμύρια Spotify streams την ημέρα βάζοντας το τραγούδι στο Νο5 του chart της πλατφόρμας. Το single έχει ήδη φτάσει στην Βρετανία στο Νο1 του iTunes, του Apple Music, του Shazam και του Spotify Viral Charts και βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Νο2 του επίσημου UK Singles charts.

Μάλιστα, το “Ride It”, έχει φτάσει και στο Νο1 του Spotify Viral Greece, στο Νο10 Shazam Ελλάδας και ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς στο επίσημο ραδιοφωνικό chart της χώρας.

O DJ και παραγωγός Regard έγινε γνωστός μέσα από την εφαρμογή Tik Tok, όπου ξαφνικά δημιουργήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο βίντεο με το τραγούδι χωρίς οι χρήστες να ξέρουν ποιανού ή ποιο είναι το τραγούδι.

Έχοντας ήδη γίνει ένα παγκοσμίως αγαπητό τραγούδι, το official music video είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει το “Ride It” ακόμα πιο ψηλά.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.