Ο Dimitri Vassilakis στις 30 Μαρτίου επιστρέφει στο Jazz Point

0

Με πλήθος διαφορετικών εμφανίσεων στη μουσική σκηνή του Jazz Point o διεθνής φήμης σαξοφωνίστας Dimitri Vassilakis, συναντάει τη μοναδική φωνή της Monique Kabasele στη μουσική παράσταση “Dimitri Vassilakis Candid Stories” το Σάββατο 30 Μαρτίου!

Ένα αφιέρωμα στην αρχή της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας της τζαζ, Candid Records, της θρυλικής δεκαετίας του ’60 με δίσκους, όπως Newport Rebels και Freedom now. We Insist!” με κομμάτια των Charles Mingus και Max Roach, ενώ μια από τις καλύτερες ανερχόμενες φωνές στην Ελλάδα, η Monique Kabasele, θα ερμηνεύσει τραγούδια της Abbey Lincoln.

Ο Δημήτρης Βασιλάκης διεθνούς φήμης βραβευμένος σαξοφωνίστας, συνθέτης και πανεπιστημιακός με εμφανίσεις σε Birdland, Lincoln Center Dizzy’ s, Ronnie Scott’ s, Yale, Smithsonian, που πρόσφατα παρουσίασε την “Τζαζ Δημοκρατία” στον ΟΗΕ για την διεθνή μέρα της τζαζ, στο Democracy Forum των New York Times και στο Singularity Summit Greece ως ερευνητής σε τζαζ και τεχνητή νοημοσύνη, στις 30 Μαρτίου θα βρίσκεται on stage στο Jazz Point .!

30 Μαρτίου “Dimitri Vassilakis Candid Stories”

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00
Είσοδος: 6Ε
phone 2109803398

Jazz Point
Ακαδημίας 18
Σύνταγμα