Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στην «Ονειρία»

0
SHARE

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά σε λαϊκά και ρεμπέτικα μονοπάτια με ροκ «πινελιές» υπόσχεται την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου ο Χρήστος Παπαδόπουλος στην «Ονειρία» το γνωστό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο του Χαλανδρίου.

Το αγαπημένο «Παιδί της Πάτρας» θα ερμηνεύσει τραγούδια που έγραψε και άφησαν εποχή στη χρυσή δεκαετία του λαϊκού συγκροτήματος όπως «Πίνω μπύρες», «Πίκρανες το φαντάρο», «Λαϊκό Τσα-τσα», «Δεν χρωστάω», «Μου λένε να μην κλαίω» και άλλες πολλές διαχρονικές του επιτυχίες.

Παράλληλα θα μας παρουσιάσει την πλούσια μουσική του πορεία μετά τα «Παιδιά της Πάτρας», με τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όσα έντυσαν κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Αρχιπέλαγος», «Αυτή η Γη έχει φωνή», «Της αγάπης μαχαιριά», «Φίλα με» και άλλες πολλές του δημιουργίες.

Χορός, τραγούδι, μουσικές εκπλήξεις και αυτοσχεδιασμοί σε ένα πολύ όμορφο και «ζεστό» χώρο, διακοσμημένο με μεράκι, με εξαιρετική κουζίνα που προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι σε πλούσιους μεζέδες και φιλικές τιμές να εγγυούνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Παπαδόπουλο πλαισιώνει ο Άκης Σγουρός που παίζει κιθάρα και τραγουδά, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο και ο Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

Ονειρία
Πέμπτη 16 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Κολοκοτρώνη 8 Χαλάνδρι
Τηλ: 21 1403 5993