Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Baraonda Music Hall

0

…….για δυο ακόμη Τετάρτες 17 & 24 Ιανουαρίου


Με μεγάλη επιτυχία και αλλεπάλληλα sold out  ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στο  Baraonda Music HallΟ ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, στην κορυφή πάντα της μουσικής σκηνής, αποθεώνεται σε κάθε εμφάνισή του από τους θαυμαστές του.

 Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, στο Baraonda Music Hall,  ερμηνεύει τραγούδια που σημάδεψαν κι αγαπήθηκαν καθώς θυμίζουν τις σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, που φέρνει την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος  στο Baraonda Music Hall  για δύο ακόμη  Τετάρτες έτοιμος να μαγέψει με τις μοναδικές του ερμηνείες  τους φανατικούς του θαυμαστές όπως σε κάθε του εμφάνιση!
Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των εμφανίσεων του στο Baraonda Music Hall θα προετοιμαστεί για  δύο μοναδικές συναυλίες  στο Θέατρο Παλλάς και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43
Αμπελόκηποι
Τηλ: 210 6441778

Previous articleDanielle Bellas “Starship” | Single Premiere
Next articleΚώστας Μαρτάκης “Μέτρα” | Teaser