Ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει το νέο τραγούδι του Μαρίνου Αγαπίου

0
SHARE

Βαριές υπογραφές έχει το νέο single του Κύπριου τραγουδιστή, Μαρίνου Αγαπίου, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Ο γνωστός ερμηνευτής από τη Λεμεσό, ο οποίος για αρκετά χρόνια μονοπωλεί σε νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου, κάνοντας παράλληλα αρκετές εμφανίσεις του σε Ισραήλ, τη Νότια Αφρική την Αγγλία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, τραγουδώντας για τον απόδημο ελληνισμό, μας παρουσιάζει το τραγούδι «Μακριά σου δεν ζω».

Το νέο single του Μαρίνου Αγαπίου φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός έχει γράψει τους στίχους στο συγκεκριμένο τραγούδι, ενώ τη μουσική του υπογράφει ο γιος του Πόλυ Κερμανιδη, Γιάννης, που έχει στο ενεργητικό του ξεχωριστές συνεργασίες με καταξιωμένους ερμηνευτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μήνες ο Κύπριος τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει κι ένα άλλο τραγούδι που είχε τίτλο «Θέλω μόνο αγάπη» σε στίχους του Ηλία Αλεξανδρόπουλου και μουσική του Γιάννη Κερμανίδη, ο οποίος ήταν δημιουργός και του single του Μαρίνου Αγαπίου «Ήρωας καρδιά», το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή.

Ο Μαρίνος Αγαπίου τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σταθερά στη Λεμεσό, όπου ηγείται και φέτος του σχήματος στην «Επαρχιακή», ενώ παράλληλα συζητά προτάσεις που του έχουν γίνει για extra εμφανίσεις στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες.

Στίχοι:

Αν ερχόσουν ξανά για μια νύχτα
Όλα θα στα ‘δινα
Αν ερχόσουν εδώ και να σ’ είχα
Έτσι όπως παλιά..

Μακριά σου δεν ζω ούτε ένα λεπτό
Μια πληγή η ανάμνηση σου
Να ‘σουν εδώ
Η δίκη σου φυγή μοιάζει κόλαση
Ζω για την επιστροφή σου
Όλα είσαι εσυ..

Αν ερχόσουν ξανά ένα βράδυ
Μέσα απ το πουθενά
Αν ερχόσουν εδώ να γιατρέψεις
Μια καρδιά που πονά..

Συντάκτης Babis Papafilippakis