Ο Νίκος Ματθαίος κάνει δυναμική επάνοδο με τη “Μικρή Σονάτα”!

0
SHARE

Ο τραγουδοποιός Νίκος Ματθαίος κατάγεται από την Άνδρο και διαμένει μόνιμα στο Birmingham της Αγγλίας όπου ασχολείται με το επιστημονικό του αντικείμενο, παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες.

Πρόκειται για πολυδιάστατη προσωπικότητα που ασχολείται εξ’ ίσου με τη σύνθεση μουσικής όσο και με την ποίηση, και ως αποτέλεσμα έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα πολύ προσωπικό μουσικό ιδίωμα.

Έχει ήδη παρουσιάσει μέσω της Final Touch τα τραγούδια «Ο Ήλιος» και «Χαβιάρι», που δέχτηκαν εξ’ ίσου θερμές κριτικές για την πρωτοτυπία τους. Ο Νίκος Ματθαίος παρουσιάζει σήμερα το τρίτο του single με τίτλο “Μικρή Σονάτα“.

Μια ιδιαίτερα μελωδική σύνθεση που πλαισιώνεται από τον ποιητικό στίχο του δημιουργού της!  Η “σονάτα” κορυφώνεται με ένα εξαιρετικό κιθαριστικό σόλο που ξεδιπλώνει το μουσικό ταλέντο του τραγουδοποιού σε όλο του το μεγαλείο.

Καλή ακρόαση!

  • Λίγα λόγια για το Νίκο Ματθαίο

Ο Νίκος Ματθαίος κατάγεται από την Άνδρο και ζει στην Αγγλία, στο Βirmingham, οπού εργάζεται ως μηχανικός/ερευνητής αυτοματισμού.

Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε πριν δεκαεπτά χρόνια. Έχει κάνει μαθήματα αρμονίας και κιθάρας και παίζει ερασιτεχνικά μπάσο και τύμπανα.

Ασχολείται με την παραγωγή μουσικής, γράφοντας τα δικά του τραγούδια, ενώ παράλληλα γραφει στίχους και ποιήματα. Ενα απο αυτά είχε την χαρά να το δημοσιεύσει στο Πανεπιστήμιο του Manchester κατα την διάρκεια του μεταπτυχιακού του.

Πιστεύει οτι η μουσική από μόνη της δεν μπορεί να βελτιώσει το κόσμο, μπορεί όμως να αλλάξει τον άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό, ωστε να θελήσει ο ίδιος να τον βελτιώσει.