Ο Λευτέρης Κιντάτος υπογράφει την νέα επιτυχία του Κυριάκου Γεωργίου!

0

Στο Studio βρίσκεται αυτή το διάστημα ο Κυριάκος Γεωργίου, καθώς ετοιμάζει πυρετωδώς το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο “Πού να το φανταστώ”.

Οι στίχοι και η μουσική φέρουν την σφραγίδα του Λευτέρη Κιντάτου, ο οποίος έχει υπογράψει τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών (“Όσα Νιώθω” – Κωνσταντίνος Αργυρός, “Ετοιμάσου” – Γιώργος Γιαννιάς κ.ά)

Την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του ταλαντούχου καλλιτέχνη, θα συνοδεύσει και η οπτικοποίηση του Video Clip, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του One Frame.

Ο Κυριάκος Γεωργίου μετά από τις Sold Out εμφανίσεις του τον χειμώνα σε Βουλγαρία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη, της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Stan, θα περιοδεύσει μαζί με τους δύο τελευταίους φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό!

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Πάτρα, ο Λευτέρης Κιντάτος για δεύτερη συνεχή χρονιά θα εμφανίζεται για όλο το καλοκαίρι στο Βόλο. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής για ακόμα μια χρόνια θα χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας.

Ο Λευτέρης Κιντάτος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Καλοκαιρινή αγάπη» από τη Sonar Music Greece.