Ο Δημήτρης Περιπάνος επέστρεψε με νέο τραγούδι

0
SHARE

“Γιορτάζω απόψε τον καινούριο εαυτό μου, γιορτάζω απόψε πίνω για τον χωρισμό μου….” μας λέει ο Δημήτρης Περιπάνος στο ολοκαίνουριο τραγούδι του.

Μας συστήθηκε με το “Ξαναγύρισες” δια χειρός Γρήγορη Βαξαβανέλη και Άγγελου Ανδρεάτου. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε και άλλες επιτυχίες όπως το “Ερωτευμένος σαν τρελός” στο οποίο συνεργάστηκε με το δίδυμο των επιτυχιών Αντώνης Τσακιρέλης και Αλέξανδρος Ελευθεριάδης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Ανάθεμα την ώρα” ένα τραγούδι που είχε την υπογραφή της Σοφίας Αργυροπούλου και της Μαρίτα Ρόσση το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό.

Σήμερα, ο Δημήτρης Περιπάνος επιστρέφει με το “Γιορτάζω απόψε“. Πρόκειται για ένα κομμάτι που υπογράφει ο ίδιος ο Δημήτρης και όπως πολλά άλλα που έχει γράψει και ερμηνεύσει αναμένεται και αυτό με την σειρά του να προσθέτει στις επιτυχίες του Δημήτρη που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Το τραγούδι κυκλοφορεί με την μορφή του βίντεο κλιπ από το επίσημο κανάλι του Δημήτρη Περιπάνου στο Youtube και επίσης είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα (iTunes, Spotify κλπ) για αγορά και ακρόαση.