Ο Γιάννης Νικολάου και η Νεφέλη στο Μποέμ Αrt & Bar Live

0
SHARE

”Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε” Παρασκεύη 12 Μαΐου

Ο γνωστός τραγουδοποιός Γιάννης Νικολάου (εις εκ των Λαθρεπιβατών, που μας χάρισε πολλά τραγούδια αλώβητα στον χρόνο συνεχίζει τις περιπέτειες του…..).

Έχει συνεργαστεί με την Χάρι Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Βασίλη Καζούλη, Πάνο & Χάρη Κατσιμίχα, Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου, Λένα Αλκαίου, Κατερίνα Κούκα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Μάριο Τόκα, Βασίλη Λέκκα και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής Ελληνικής μουσικής.

Μας καλεί να τραγουδήσουμε μαζί τα δικά του τραγούδια όπως το «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», « Ταξίδι στο όνειρο», «Τα άγρια πουλιά», «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» ,«Ανησυχώ», «Του φεγγαριού», «Ίχνος», «Ποτέ μου δεν μιλώ γι’ αυτήν», «Του Αυγούστου η φωτιά», «Απόψε γίνε» αλλά και τα πρόσφατα τραγούδια του που κυκλοφορούν από τον Καθρέφτη με τον γενικό τίτλο Εγώ θα μείνω εδώ.

Παράλληλα μας προτείνει τα νέα τραγούδια του με την θαυμάσια φωνή της Νεφέλης. Ήδη το τραγούδι «Να ‘μουν πουλί θαλασσινό» σε στίχους της Γιώτας Γερογιώργη κυκλοφορεί διαδικτυακά και οπτικοποιημένο στο youtube.

Εννοείται ότι θα ακουστούν τραγούδια από όλο το φάσμα του διαχρονικού Ελληνικού τραγουδιού.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον με τον Γιάννη Νικολάου και την Νεφέλη…..

Πληροφορίες
Παρασκεύη 12 Μαΐου
Ώρα:22:00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2130442700

Μποέμ Αrt & Bar
Λεωφόρος Καλαμακιου 24
Άλιμος
Αθήνα