Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου στη μουσική σκηνή Γραμμές κάθε Κυριακή μεσημέρι

0
SHARE

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους πιο αυθεντικούς και συνεπείς καλλιτέχνες της γενιάς του και η Σοφία Παπάζογλου, μια λαϊκή ερμηνεύτρια με φωνή που ξεχωρίζει για το συναίσθημα που αποπνέει, έρχονται στη μουσική σκηνή Γραμμές κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Ταλαντούχοι και σεμνοί ερμηνευτές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου, με ξεχωριστή και συνεπή πορεία στο τραγούδι γνωρίζουν πολύ καλά το μυστικό της καλής διασκέδασης.

Στις Γραμμές ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία υπήρξαν σταθμοί στην καριέρα του από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.

Η Σοφία Παπάζογλου η ερμηνεύτρια με τη βαθιά, αισθαντική φωνή και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει τη χροιά της, θα κάνει ένα μεγάλο οδοιπορικό στο λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι το οποίο υποστηρίζει χρόνια τώρα.

Μουσική Σκηνή Γραμμές
Κωνσταντινουπόλεως 111
Βοτανικός Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 698613001
Ημέρες λειτουργίας: Κυριακή