Ο Βασίλης Καρράς υπογράφει το πρώτο single των “Monimas”- Δεν πάει ο νους σας ποια η σχέση του με το συγκρότημα

0
SHARE

Οι Monimas μας συστήνονται με το πρώτο τους single με τίτλο “Look” σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και σε στίχους του Βασίλη Καρρά.

Πρόκειται για ένα pop ανεβαστικό τραγούδι που σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Την οπτικοποίηση ανέλαβε ο Alex Konstantinidis, ενώ στο video clip συμμετέχει ο Βασίλης Καρράς.

Η συνεργασία του Βασίλη Καρρά με τους “Monimas” μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Γρηγόρης Πάνος είναι ανιψιός του.

Οι “Monimas” δημιουργήθηκαν το 2014 και αποτελούνται από τους Γρηγόρη Πάνο (Φωνή), Ευθύμης Βασιλειάδη (Κιθάρα), Γιώργος Φυδάνη (Ντράμς). Μάλιστα, ο Γρηγόρης Πάνος το 2016 πήρε μέρος στο The Voice και επέλεξε για coach τον Πάνο Μουζουράκη.

Παρά το γεγονός, ότι προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, η αγάπη τους για την μουσική ήταν εκείνη που τους ένωσε. Το ανερχόμενο συγκρότημα μετράει μόλις τέσσερα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, αλλά έχει πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Οι “Monimas” έχουν συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά στην συναυλία του για τα 40 χρόνια της καριέρας του, με τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Μπάμπη Στόκα, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και τον Bo και έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας.