Όροι Χρήσης

Retina logo
To musicpress.gr  προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από τους όρους χρήσης,  τους οποίους ο επισκέπτης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη των σελίδων του blog μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Όλο το υλικό του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του  musicpress.gr  και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση.  Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας,  περιεχομένων του musicpress.gr  χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση ύλης του musicpress.gr  σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες και οι απόψεις που παρουσιάζονται στο musicpress.gr   δεν είναι δεσμευτικές ή αντικειμενικές.

Το musicpress.gr   δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους επισκέπτες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή επισκεπτών σε ορισμένες υπηρεσίες του blog. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.

Το musicpress.gr   δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.  Το musicpress.gr   σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) τα οποία ο επισκέπτης των υπηρεσιών του musicpress.gr    λαμβάνει εθελοντικά με την εγγραφή του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του musicpress.gr   και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το musicpress.gr   διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

Το musicpress.gr   δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτώνται από αναγνώστες.

Το musicpress.gr  διατηρεί το δικαίωμα, να ελέγξει, επέμβει, διαγράψει και να αποτρέψει τη δημοσίευση σχολίων αναγνωστών.  Σχόλια τα οποία είναι διαφημιστικά, προσβλητικά απέναντι σε συντάκτες ή αναγνώστες και γενικά δε σέβονται των κώδικα δεοντολογικής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο (netiquette) θα διαγράφονται χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Το musicpress.gr   θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως του blog.