Οι The Delay, συμμετέχουν στο μουσικό διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote

0
SHARE

Οι The Delay, συμμετέχουν με το κομμάτι τους “Perfect Lie¨, στο μουσικό διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για το Δεκέμβριο 2015.

Οι The Delay, το δυναμικό αγγλόφωνο Alternative Pop-Rock-Funk συγκρότημα, μετά από μια εκπληκτική χρονιά γεμάτη πρώτες διακρίσεις στο αμερικάνικο μουσικό site Reverbnation & στο αγγλικό μουσικό site Beat100 με τα κομμάτια τους “Framed” & “Count to 3“, με σημαντικές Live εμφανίσεις τους με τον Daniel Cavanagh (Anathema) και τον Stefan Schwerdtfeger (Big Sleep) και με συμμετοχές σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και events (Schoolwave, River Party, European Music Day, Athens School Festival, Athens Beer Festival, No Limits Rock Festival, Eυ Ζην Festival, Open September Festival κ.α, είναι προτεινόμενοι καλλιτέχνες με το κομμάτι τους “Perfect Lie” (παραγωγή του Greggy K. κιθαρίστα και παραγωγού των Matisse & Echo Train) στο διαγωνισμό τραγουδιού του Jumping Fish της Cosmote τον Δεκέμβριο 2015.

Μπορείτε να τους ψηφίζετε όλο το Δεκέμβριο πατώντας στο link http://www.jumpingfish.gr/jf-contestant/the-delay/326249  μέσω Facebook / Google / Jumping Fish account.