Οι Salto Mortale κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις live εμφανίσεις, διασκεύασαν και ηχογράφησαν την “Καινούργια Σελήνη” που συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο Τσαλακωμένες Μέρες του 1998 από τα Υπόγεια Ρεύματα. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν για ακόμη μια φορά από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα.

Αυτό το διάστημα η μπάντα κανονίζει τα επόμενα live για την προώθηση του νέου EP Παράθυρο στο χάος σε διάφορες πόλεις της χώρας ενώ παράλληλα ξεκινάει να δουλεύει πάνω στο πρώτο full length album της.

Λίγα λόγια για τους Salto Mortale

Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν επίσημα το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή,κιθάρα), Δημήτρη Μουργελά (μπάσο), Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).

Το μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Με έδρα την Πάτρα έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εμφανίσεις με σημαντικά ονόματα της ελληνικής σκηνής (Υπόγεια Ρεύματα, Μωρά στη Φωτιά, Απροσάρμοστοι, Λεωνίδας Μπαλάφας, Beggars, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Bad Movies και πολλούς ακόμη) ενώ έχουν συμμετάσχει και σε πολλά φεστιβάλ (4η Γιορτή Circulo Cooperativa, Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα, Underock Festival, 12th Rapido Molino Rock Fest, Φεστιβάλ ΛΕ.ΜΟ.Μ Μήλου, Let’s rock festival Οινοφύτων, Φεστιβάλ Ευρωστίνης ΕΥ Ζην κ.α.).

Το Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο Μία άλλη πραγματικότητα ενώ τον Οκτώβρη του ’16 έκαναν ένα ακόμη δισκογραφικό βήμα με το EP, Παράθυρο στο χάος.