Οι “Marianna & The Dizzy Breezes” το Σάββατο 13 Απριλίου στο Jazz Point!

0
SHARE

Ανοιχτό σε νέες ιδέες και μουσικά σχήματα, υποστηρίζοντας πάντα την φιλοσοφία του Jazz for all, το Jazz Point υποδέχεται για τρίτη φορά στη μουσική σκηνή του την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη μπάντα Marianna & The Dizzy Breezes, μετά τις επιτυχημένες πρώτες του εμφανίσεις.

  • Οι “Marianna & The Dizzy Breezes” είναι μια fresh new εξαμελής μπάντα, που με Jazz αισθητική και Latino Jazz ταμπεραμέντο, φτιάχνει ”πρωτότυπες” εκτελέσεις γνωστών κομματιών του ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου και με αστείρευτη ενέργεια επί σκηνής παρουσιάζουν ένα χορευτικό πρόγραμμα.

Η Μαριάννα Παπαθανασίου, μία από τις πιο αισθαντικές φωνές της Θεσσαλονίκης, τραγουδίστρια και ηθοποιός (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο “Εμπορος της Βενετίας”) με έντονη παρουσία στα θέατρα και τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης (Μαύρη Τρύπα, Eightball live stage, Μέγαρο Μουσικής, Θέατρο Αυλαία,Ράδιο Σίτι, Θέατρο Βεργίνα Regency Casino, Θέατρο Άνετον, Μονή Λαζαριστών ΚΘΒΕ κ.α..) μαζί με την μπάντα της “Marianna & the Dizzy Breezes” ανεβαίνουν για άλλη μια φορά στη θρυλική μουσική σκηνή του JAZZPOiNT. Την πλαισιώνουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί και το πρόγραμμά τους από Jazz standards, ελληνικά ρετρό και κινηματοφραφικά τραγούδια, ισσοροπεί ανάμεσα σε Μίμη Πλέσσα και “Pink Martini”, σε ”πρωτότυπες” εκτελέσεις/ενορχηστρώσεις με Jazz αισθητική και Latino Jazz ρυθμούς.

Ένα μουσικό σχήμα που συνδυάζει αρμονικά το ταμπεραμέντο και τη λαμπερή χροιά της Μαριάννας Παπαθανασίου με το εξωστρεφές παίξιμο των ταλαντούχων, έμπειρων και γνωστών μουσικών.

Σάββατο 13 Απριλίου 2019
Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Είσοδος: 6Ε
Phone: 2109803398
Mob.: 6942022500

Jazz Point
Ακαδημίας 18
Σύνταγμα