Οι Les Au Revoir συμμετέχουν στο “The Ultimate Experience” για τα 20 χρόνια του Buddha Bar!

0

Οι μελωδίες των Les Au Revoir συνεχίζουν για δεύτερη φορά το ταξίδι τους σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η διασκευή τους στο τραγούδι “Άσε με να φύγω” σε συνεργασία με τον Kled Mone και σε remix από τους Dreamers Inc, συμπεριλαμβάνεται στην επετειακή συλλογή για τα 20 χρόνια του Buddha Bar με τίτλο The Ultimate Experience.

Την συλλογή επιμελήθηκαν ο Dj Ravin (Buddha-Bar Paris) σε συνεργασία με τον Mario Chaviaras (Buddha-Bar London) και περιέχει συμμετοχές από καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως: Nacho Sotomayor, Parov Stelar, Stan Kolev, Chris Coco κ.α. σε μια special deluxe edition που αποτελείτε από 10 mix CD.

Tο “Άσε με να Φύγω” ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από την Αλέκα Κανελλίδου, σε μουσική Γιώργου Μανίκα και στίχους Νίκου Ελληναίου. Οι Dreamers Inc. παρουσίασαν την δική τους μοναδική οπτική με ένα remix που τα κυρία χαρακτηριστικά του είναι ο up tempo ρυθμός και η ρετρό αισθητική στα synthesizers, μετατρέποντας το σε ένα από τα αγαπημένα tracks πολλών DJ στα set τους.

Οι Les Au Revoir αυτή την περίοδο συνεχίζουν τις special guest εμφανίσεις τους στο Stage live στην Θεσσαλονίκη παρέα με τον Αντώνη Ρέμο και Χρήστο Δάντη!

Ενώ πριν λίγο καιρό μας παρουσίασαν την τελευταία τους διασκευή στο τραγούδι “Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο” που κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη ακροατών και ραδιοφώνων.