Οι Les Au Revoir για 2 μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο

0
SHARE

Οι Les Au Revoir το συγκρότημα έκπληξη από την Θεσσαλονίκη με την retro μελωδική αισθητική και τον αιθέριο ήχο κατηφορίζουν στην Κύπρο για 2 μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Vinylio Wine etc στην Λεμεσό και το Σάββατο 24 Μαρτίου στην Μουσική Σκηνή RED στην Λευκωσία!

Οι Les Au Revoir πρωτοεμφανιστήκαν τον Μάιο του 2014 με την διασκευή στο κλασσικό τραγούδι «Θα Ξανάρθεις» ξαφνιάζοντας ευχαρίστα ακροατές και ραδιόφωνα. H πρώτη ζωντανή τους εμφάνιση έγινε την ίδια χρονιά κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης και από τότε μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποίηση πάνω από 350 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με πιο σημαντικές: στο Fix Factory of Sound με τους Nouvelle Vague (Θεσσαλονίκη 22/12/2014), στο block 33 για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και Χρήστου Δάντη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Fantasia Live, Stage Live 2017), special quest εμφανίσεις με Πέγκυ Ζήνα και Νίκο Μακρόπουλο σε Θεσσαλονίκη και Αθηνά (VOGUE Club, Fantasia live 2015), στο Διογένης Studio opening act με Αντώνη Ρέμο, Zeljko Joksimovic και Shantel (10-11/03/2017).

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “Retro’ Clock” που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες που έχουν κυκλοφορήσει όπως: «Θα Ξανάρθεις», “Θυμήσου τον Σεπτέμβρη”, “Οι Θαλασσιές οι Χάντρες”, “Πολλές Φορές”, “Άσε με να Φύγω”, “Εσύ”, “Εσένα που σε Ξέρω Τόσο Λίγο”, καθώς και δυο remixes από Kled Mone και Dreamers Inc. που συμπεριλαμβάνονται στα επιτυχημένα compilations Buddha-Bar XVII και Buddha-Bar The Ultimate Experince αντίστοιχα.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις καταφέρνουν πάντα να εντυπωσιάζουν το κοινό τους, με την σκηνική παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα τους και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες. Με ένα μαγικό τρόπο δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα ταξίδι σε διάφορες εποχές και γωνίες του κόσμου, με bossa nova, swing και lounge ρυθμούς!

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Vinylio Wine etc στην Λεμεσό και το Σάββατο 24 Μαρτίου στην Μουσική Σκηνή RED στην Λευκωσία, οι Les Au Revoir θα μας χαρίσουν δυο μαγικές βραδιές γεμάτες χορό, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις!