Οι Florence + The Machine ντύνουν μουσικά την πασίγνωστη σειρά «Game Of Thrones»

0
SHARE

Η Florence Welch χάρισε μια μοναδική ερμηνεία στο κομμάτι «Jenny of Oldstones», το οποίο «έντυσε» τους τίτλους τέλους στο δεύτερο επεισόδιο του 8ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα ακούγεται στη σειρά, καθώς το «Seven Devils» από το άλμπουμ «Ceremonials» του 2011 είχε επιλεγεί για το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου «Game of Thrones».

Οι δημιουργοί της σειράς αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Είμαστε μεγάλοι φανς της μουσικής της Florence Welch και το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν με το τραγούδι της ‘’Seven Devils’’ ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά που έχουμε φτιάξει ποτέ. Οπότε, το να έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την απόκοσμη φωνή της στο GoT ήταν πάντα στο μυαλό μας. Είμαστε, ακόμα, ευχάριστα σοκαρισμένοι που συμφώνησε να τραγουδήσει το ‘’Jenny of Oldstones’’και είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα…»

Παράλληλα η Florence ως η μοναδική καλλιτέχνιδα που συμμετέχει μουσικά στη τελευταία season του σήριαλ, δηλώνει το εξής:

«Όταν άκουσα το τραγούδι μου φάνηκε σαν ένα κέλτικο νανούρισμα. Η κέλτικη μουσική ήταν πάντα μέσα στο αίμα μου, οπότε ένιωσα πως μπορώ να κάνω κάτι με αυτό. Η μαγεία και η τελετή στο GoT, για να μην αναφέρω τα κοστούμια, πάντα με γοήτευαν. Είναι τιμή μου που είμαι μέρος της τελευταίας σεζόν».

Δείτε το επίσημο lyric video του “Jenny of Oldstones”: