Οι Cosmicray opening act στην συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Παρά Πόδας Φεστιβάλ

0
SHARE

Οι Cosmicray συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις ζωντανές τους εμφανίσεις σε μεγάλα Φεστιβάλ και το Σάββατο 16 Ιουλίου συναντιούνται για ακόμα μια φορά επί σκηνής με τον Γιάννη Χαρούλη στο Παρά Πόδας Φεστιβάλ (Καβάλα).

Οι Cosmicray έχουν μια συνεχής και συνεπή δημιουργική πορεία τα τελευταία χρόνια μέσα από τις αγγλόφωνες indie rock συνθέσεις τους. Με τα single “Look Up” και “Fly with Me” έχουν κερδίσει το airplay rock ραδιόφωνων και την εκτίμηση των μυημένων ακροατών.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που καταφέρνουν είναι να μεταδώσουν την αγάπη τους για την μουσική μέσα από τις εξαιρετικές φωνητικές ερμηνείες της Χριστεφανίας Λουκίδου, αλλά και τις επιβλητικές κιθάρες, που συνθέτει ο δημιουργός του group Άγγελος Μουρβάτης, σε ένα άρτια δεμένο ηχητικό σύνολο. Στο πρόγραμμα τους δεν αρκούνται στο να παρουσιάζουν μόνο τις δικές τους δημιουργίες, αλλά διασκευάζουν και συνθέσεις αγαπημένων τους καλλιτεχνών από το εξωτερικό.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Παρά Πόδας Φεστιβάλ στην Καβάλα, οι κοσμική μουσική ακτίνα των Cosmicray θα φωτίσει για ακόμα μια φορά την βραδιά λίγο πριν ανέβει στην σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης.