Οι 40+ The Band ανοίγουν τον κύκλο των εμφανίσεων τους για την σεζόν 2019 – 2020 στο Level 69 στο Μοσχάτο

0
SHARE

Σε ήχους Ελληνικού Ανεξάρτητου Rock θα ερμηνεύσουν τις νέες τους κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες καθώς επίσης και επιλεγμένες διασκευές γνωστών τραγουδιών. Στο πλευρό των 40+ The Band η πρωτοεμφανιζόμενη Ελίνα Κακουλίδου.

Οι 40+ The Band είναι Ελληνόφωνο Rock συγκρότημα και αποτελείται από 5 μέλη, τον Πάνο Μελά στα φωνητικά, το Μιχάλη Σαλούστρο στην κιθάρα, τον Γιώργο Βάλβη στο μπάσο και τα καινούργια μέλη του συγκροτήματος, τον Άγγελο Παύλο στην κιθάρα και στο βιολί και τον Παντελή Καπλατζή στα τύμπανα.

Οι 40+ The Band παίζουν Ελληνικό Ανεξάρτητο Rock κινούνται οριακά ανάμεσα στην Hard Rock σκηνή χωρίς αυτό να τους περιορίζει αφού τα μουσικά τους ακούσματα προέρχονται από το κλασικό Rock και την διεθνή Metal σκηνή. Οι στίχοι τους απλοί και κατανοητοί προερχόμενοι από τις καθημερινές μικρές ή μεγάλες στιγμές της ζωής μας.

Κάθε εμφάνισή τους μοναδική ερμηνεύουν παλιές και νέες τους επιτυχίες αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών που έχουμε αγαπήσει.

Μοναδική θα είναι και η εμφάνισή τους στις 26 Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Level 69 στο Μοσχάτο όπου θα γίνει και η απονομή του πρώτου Χρυσού τους CD Single που κυκλοφορεί από την Dark Records Greece.

40+ The Band:
Πάνος Μελάς φωνή
Μιχάλης Σαλούστρος κιθάρα
Άγγελος Παύλος κιθάρα
Γιώργος Βάλβης μπάσο
Παντελής Καπλατζής τύμπανα

Φιλική συμμετοχή
Ελίνα Κακουλίδου φωνή

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος 12€ συμπεριλαμβάνεται μπύρα ή κρασί
Πληροφορίες & Προσκλήσεις: 215 5516402

Level 69
Μοσχάτο