Νικόλας Λειβαδίτης & Μαρία Καλούδη live στον Ορφέα

0
SHARE

Έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, σε περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Νικόλας Λειβαδίτης(nL) και η Μαρία Καλούδη συνεχίζουν για πέμπτη χρονιά την κοινή καλλιτεχνική τους πορεία και μας παρουσιάζουν μία νέα, μουσική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία μουσική παράσταση στην οποία παρουσιάζονται αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από τον χώρο του «έντεχνου» ρεπερτορίου αλλά και την προσωπική τους δισκογραφία. Η μουσική παράσταση απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, αφού οι επιλογές των κομματιών έχουν γίνει με σκοπό τη συμμετοχή του κοινού και αφορούν γνωστά κομμάτια στο μεγαλύτερο ποσοστό του ακροατηρίου. Αγαπημένες διασκευές των Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Χ. Αλεξίου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Κραουνάκη, Α. Πρωτοψάλτη, Ν. Ξυλούρη, Ν. Παπάζογλου κ.α.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φετινής τους μουσικής παράστασης είναι πως μέρος του προγράμματος ενορχηστρώνεται μουσικά σε πραγματικό χρόνο, με τη χρήση μουσικής λούπας και τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL) να αναλαμβάνει τον ρόλο κιθαρίστα, κρουστού, πιανίστα κ.α, γεγονός που το καθιστά πολύ ενδιαφέρον τόσο σε οπτικό επίπεδο όσο και σε ακουστικό.

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τον Νικόλα Λειβαδίτη(nL), τη Μαρία Καλούδη, αλλά και τον Στέγανο Χατζηαναγνώστου, που παίζει φλάουτο.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου
Τηλ κρατήσεων: 210-8668544
Τιμή εισόδου:(χωρίς ποτό): 5€
Ώρα έναρξης: 22.00

Μουσική σκηνή του Ορφέα Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Κυψέλη
Αθήνα