Νατάσα Θεοδωρίδου: Καλοκαίρι 2016

0
SHARE

Η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική και καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς έρχεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ενώ την Δευτέρα 11 Ιουλίου η Νατάσα Θεοδωρίσου θα μαγέψει το κοινό του Θεάτρου Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.

Με την υπέροχη βαθιά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει πάντα, δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Τα live της Νατάσας βασίζονται στο διαχρονικά πετυχημένο ρεπερτόριο της και σε επιλογές από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Μέσα από την πολύχρονη δισκογραφική πορεία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια καλλιτεχνική μοναδικότητα που για μια ακόμη φορά το φετινό καλοκαίρι θα ενθουσιάσει τους πολλούς και φανατικούς θαυμαστές της.

Με ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, με μοναδικές ερμηνείες, έντονα συναισθήματα, ένταση και ιδιαίτερες εκτελέσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μας ταξιδέψει και θα γεμίσει μουσική τα καλοκαιρινά μας βράδια.

Παρασκευή 8 Ιουλίου – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική Είσοδος: 13 € & 15 €

Δευτέρα 11 Ιουλίου – Θέατρο Αλίκη Βιουγιουκλάκη, Βριλήσσια

Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική Είσοδος: 15 €