Η Νατάσα Θεοδωρίδου επανέρχεται δισκογραφικά τρία έτη μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το Σ’ Αγαπώ με τον αλησμόνητο Αντώνη Βαρδή και ένα (και κάτι) χρόνο μετά το live δίσκο Μαζί με σένα από τις μουσικές παραστάσεις της με το Γιώργο Θεοφάνους.

Την πρώτη «κουβέντα» σχετικά με τα νέα τραγούδια της πραγματοποίησε η σαρωτική επιτυχία “Άσ’ τα όλα κι έλα“, σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, η οποία λατρεύτηκε και τραγουδήθηκε αδιάκοπα.

Το καλοκαίρι, η Νατάσα Θεοδωρίδου προκάλεσε… “Ανήσυχο καιρό“, με τη σφραγίδα των ίδιων δημιουργών, με αφορμή την επιτυχία που εγκαινίασε τη σύμπραξή της με νέα δισκογραφική εταιρεία.  Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαμε την κορύφωση των διεργασιών γύρω από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Αυτές τις ημέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε τον κύριο προπομπό της νέας δουλειάς της. Ένα πραγματικά μεγάλο τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου που ονομάζεται «Αν Είχα Μείνει».

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου δανείζεται τον τίτλο της από τη σαρωτική επιτυχία “Ας’ τα όλα κι έλα”, περιέχοντας έντεκα τραγούδια που επέλεξε προσεκτικά με τους συνεργάτες της.

Έντεκα τραγούδια στα οποία θα μας ταξιδέψει με τη μαγευτική φωνή της.

01. Ας’ τα όλα κι έλα
02. Ανήσυχος καιρός
03. Αν είχα μείνει
04. Δείξε χαρακτήρα
05. Αν μ’ αγαπούσες
06. Ήταν αλλιώς
07. Τι νόημα έχει
08. Για χάρη σου
09. Δεν στα ‘πα όλα
10. Το μηδέν και το άπειρο
11. Σ’ αγαπάω μ’ ακούς

Ας’ τα όλα κι έλα

Ανήσυχος καιρός

Αν είχα μείνει

Δείξε χαρακτήρα

Αν μ’ αγαπούσες

Ήταν αλλιώς

Τι νόημα έχει

Για χάρη σου

Δεν στα ‘πα όλα

Το μηδέν και το άπειρο

Σ’ αγαπάω μ’ ακούς