Νίκος Οικονομόπουλος: Πολυπλατινένιο το νέο του άλμπουμ!

0
SHARE

Το πολυπλατινένιο άλμπουμ με τίτλο Για χίλιους λόγους, γιόρτασε εχθές το βράδυ ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με την εταιρεία του, τους συνεργάτες του, φίλους του καλλιτέχνες, τους συντελεστές του δίσκου, στο κατάμεστο Rock N Roll, στο Κολωνάκι.

Τον κόσμο καλωσόρισε η ραδιοφωνική παραγωγός  Ελένη Καρποντίνη, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία τόνισε:

«Όταν πριν από 5 χρόνια καλωσορίσαμε τον Νίκο Οικονομόπουλο στην εταιρία, σκεφτόμουν ότι ο Νίκος είναι καλλιτέχνης που μπορεί να κάνει και μεγάλη και μεγάλης διάρκειας καριέρα. Μετά λοιπόν από 5 χρόνια συνεργασίας, αισθάνομαι όχι απλώς δικαιωμένη αλλά περήφανη. Ο Νίκος διαγράφει χρόνο με τον χρόνο μια συνεχόμενα ανοδική πορεία …Και το κυριότερο χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς του και πάνω απ’ όλα με την ίδια σεμνότητα και το ίδιο ήθος που είχε όταν τον πρωτογνώρισα».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε την εταιρεία του, τους συνεργάτες του και κυρίως τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει. Με την παρουσία τους τον τίμησαν ακόμα η Δέσποινα Βανδή, η Αγγελική Ηλιάδη, η Demy, οι Boys and Noise, o Λευτέρης Κιντάτος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και πολλοί άλλοι.

Μετά την απονομή, ακολούθησε «ξέφρενο» πάρτυ, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους παρευρέθηκαν.