Στάσου λίγο τιτλοφορείται το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Νίκου Μερτζάνου που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records με την υποστήριξη του Jumping Fish της Cosmote.

Ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε μουσική και ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και του Νίκου Μερτζάνου και την ευχάριστη συμμετοχή της Πέννυς Μπαλτατζή στο τραγούδι «Ανάμεσά μας» το οποίο υπάρχει και ως bonus acoustic track.

Το άλμπουμ πήρε τον τίτλο του από το τραγούδι «Στάσου Λίγο» με το οποίο ο Νίκος Μερτζάνος συστήθηκε στο κοινό σε ηλικία 19 ετών και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 7 εκ. προβολές και στο άλμπουμ το ακούμε από ζωντανή ηχογράφηση τον Οκτώβριο του 2007.

Toν Δεκέμβριο του 2016, το «Τέτοιες μέρες» ήταν το τραγούδι για το οποίο ο Νίκος Μερτζάνος βραβεύτηκε από το Jumping Fish Artist Contest κυκλοφορώντας το video clip του, με την υποστήριξη του Jumping Fish σε σκηνοθεσία Θανάση Νεοφώτιστου.

H κυκλοφορία του άλμπουμ «Στάσου Λίγο» συνοδεύεται από την ταυτόχρονη κυκλοφορία του νέου single «Δεν είν’ η αγάπη». Ένα δυναμικό τραγούδι για την αγάπη σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Ο Νίκος Μερτζάνος όμως εκτός από καλός ερμηνευτής, ξεχωρίζει και ως συνθέτης, με αρκετά τραγούδια του να έχουν ερμηνευθεί από σπουδαίες φωνές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δάφνη Λέμπερου, η Λένα Αλκαίου, η Βίκυ Καρατζόγλου και άλλοι.

Track list

1. Τέτοιες μέρες
2. Δεν είν’ η αγάπη
3. Μονάχα το φιλί
4. Ανάμεσά μας Featuring: Πέννυ Μπαλτατζή
5. Δεν πολεμώ
6. Αυτά που δεν λέγονται
7. Σπόρια
8. Με μάτια δεμένα
9. Το τέλος που ονειρεύτηκα
10. Στάσου λίγο
11. Ανάμεσά μας (acoustic version) Featuring: Πέννυ Μπαλτατζή

Νίκος Μερτζάνος Feat. Πέννυ Μπαλτατζή – Ανάμεσά Μας

Δεν Ειν’ η Αγάπη

Τέτοιες Μέρες

Στάσου Λίγο