Νίκος Βολάκος “Συγκεκριμένα” | Video Premiere

0
SHARE

Ο Νίκος Βολάκος ασχολείται χρόνια με τη μουσική αλλά πρόσφατα αποφάσισε να κάνει τα πρώτα του βήματα ως solo τραγουδιστής. Μουσικά είναι επηρεασμένος από τους Έλληνες και ξένους συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών και από διάφορα είδη μουσικής, από κλασική μέχρι ελληνική παραδοσιακή.

Τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο, ροκ ως και το λαϊκό, από το συμβατικό στο ιδιαίτερο αναζητώντας ένα χαρακτήρα προσωπικό.

Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι “Συγκεκριμένα“, σε σύνθεση του Δημήτρη Πάντου και στίχους του Τάκη Λιβανού. Ένα ερωτικό τραγούδι με ρετρό μελωδία που θυμίζει παλιό ελληνικό σινεμά!

Συνοδεύεται από ένα video clip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βαλασάκου και διεύθυνση φωτογραφίας του Παύλου Μαυρικίδη. Με φόντο τον βράχο της Ακρόπολης, και τα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, πρωταγωνιστούν ο Νίκος Βολάκος και η Κατερίνα Μυλωνάκου.

Πολλά υποσχόμενος, ο Νίκος Βολάκος ετοιμάζει πυρετωδώς τα επόμενα του βήματα στο ελληνικό τραγούδι.

Μείνετε συντονισμένοι!

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βολάκο

Ο Νίκος Βολάκος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε κλασική κιθάρα και πιάνο.

Στη διάρκεια της πορείας του έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικές συναυλίες μαζί με τον μαέστρο Γιάννη Σκουρλή, σε θεατροποιημένες μουσικές και ποιητικές παραστάσεις αφιερωμένες στον Νίκο Καββαδία σε σκηνοθεσία Βασίλη Καίλα, και συναυλίες με τον συνθέτη Γιάννη Σπανό σε ενορχήστρωση Δημήτρη Πάντου.

Από τι αρχές του 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με φίλους συνθέτες. Παρουσίασε τον Ιανουάριο το τραγούδι “Να μ’ αγαπάς” σε σύνθεση Κωνσταντίνου Κατωμέρη και στίχους Μαρίνας Δημήτρουλα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή της Final Touch, Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι.

Από το 2013 στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και τεχνικούς, και εμφανίζεται σε ανοιχτά θέατρα αλλά και μικρές μουσικές σκηνές.