Νέα συλλογή ¨Rocks 2015¨ από την Final Touch

  0
  SHARE

  H Final Touch ιδρύθηκε το 2009 από τον Μίλτο Καρατζά, ένα από τα πιο πεπειραμένα στελέχη της ελληνικής δισκογραφικής βιομηχανίας (καθώς κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες CBS -πλέον Sony-, Bmg, Nitro, Virus, Minos Emi κ.α.), και είναι Label που διανέμεται από την Cobalt.

  Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής ήταν να δώσει την δυνατότητα σε αξιόλογους νέους και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες, κυρίως της ροκ και της εναλλακτικής μουσικής, να κάνουν τα πρώτα δισκογραφικά τους βήματα και να εξασφαλίσουν τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους σε γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχίας.

  Δίχως αμφιβολία, τα τελευταία χρόνια η Final Touch έχει καθιερωθεί στην ελληνική αγορά ως η πιο δραστήρια, επιτυχημένη και αποτελεσματική rock δισκογραφική εταιρία. Πολλά νέα αλλά και ήδη γνωστά ελληνικά ονόματα επιδιώκουν τη συνεργασία τους στην προσπάθεια τους να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και της ζωντανές τους εμφανίσεις, αλλά και να προωθήσουν το υλικό τους στα ραδιόφωνα και τα ΜΜΕ.

  Η φετινή rock συλλογή της Final Touch περιέχει 2 CD αλλά πουλιέται στην τιμή του ενός.

  Το πρώτο CD περιλαμβάνει 18 rock τραγούδια με ελληνικό στίχο ενώ το δεύτερο 14 τραγούδια από Έλληνες καλλιτέχνες που παίζουν ξενόγλωσσο rock. Τα μεγάλα ονόματα (Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λάκης Παπαδόπουλος, Στέφανος Κορκολής) πλαισιώνουν εξαιρετικοί ανερχόμενοι καλλιτέχνες όπως οι Amantes Amentes, Bases, Blue Stripe, Burning Sticks, Chroma, HalfNote, Marlen, Nicos Vox, Orora, Real Human Beings, Remade, Rock & Lace, Rocka Parmezana, Sensual Join, The Wigs, TheGhost, Vault of Acanthus, Wild Souls, Αλέξης Δρουδάκης, Αντιγόνη Κατσούρη, Βύρων Πότσος, Γιώργος Βαβάνος, Γιώργος Βάνας, Έμμονο Γκρίζο, Ερμής Χατζηστρατής, Κώστας Καρμπάς, Μορφίνη, Πέννυ Σκάρου, Πένυ Παπακωνσταντίνου, Στρατόσφαιρα και Υπεράνω Υποψίας!


  Rocks2015