“Μια μέρα πριν το χειμώνα”: Νέο άλμπουμ από τους Πυξ Λαξ

  0

  Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε όσους έκαναν τη βόλτα τους χτες στο Σύνταγμα!

  Κόντρα στο θόρυβο της μεγαλούπολης, από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου των Public, ακούστηκαν γνώριμες μελωδίες αλλά και νέα τραγούδια του πιο επιτυχημένου ροκ ελληνικού συγκροτήματος.

  Οι Πυξ Λαξ ξάφνιασαν τους Αθηναίους πραγματοποιώντας μια αναπάντεχη εμφάνιση ερμηνεύοντας παλιές τους επιτυχίες αλλά και τέσσερα τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά Μια μέρα πριν το χειμώνα που αποτελεί την μεγάλη δισκογραφική τους επιστροφή έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

  Το κέντρο της Αθήνας γέμισε νότες και οι περαστικοί ανταποκρίθηκαν στη μουσική έκπληξη των Πυξ Λαξ. Μετά το τέλος αυτής της εμφάνισης ακολούθησε signing session στο τμήμα μουσικής του κεντρικού καταστήματος Public στο Σύνταγμα όπου κοινό, δημοσιογράφοι και περαστικοί συζήτησαν με το συγκρότημα. Συγκρότημα – fans και δημοσιογράφοι όρισαν το επόμενο μουσικό τους ραντεβού για τις 12 Ιουλίου στη μεγάλη συναυλία των Πυξ Λαξ στο ΟΑΚΑ.

  Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών στο ΟΑΚΑ (12 Ιουλίου), ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο Μια μέρα πριν το χειμώνα που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας!

  Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, sold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τον νέο δίσκο, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

  Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.

  Από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του, ο νέος δίσκος των Πυξ Λαξ βρίσκεται στο #5 στα iTunes!

  13 Αυγούστου

  Τα Καταφέραμε (Ιόλη)

  Απ΄ Την Αρχή

  Ένα Γράμμα Μόνο

  Κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα από την Panik Oxygen