Μια καμπάνια για την υποστήριξη ενός νέου μουσικού project

0
SHARE

Ο νέος τραγουδοποιός και συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος δημιούργησε μια καμπάνια για την υποστήριξη της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζει αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα είναι το 3ο του cd, εφού έχει ήδη εκδόσει 2, ακόμα σε συνεργασία με τη νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου.

Πρόκειται για 10 τραγούδια, των οποίων τη μουσική έχει γράψει ο Αποστόλης και τους στίχους ο Μάρκος Κρητικός. Το ύφος των κομματιών έχει επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική, και στις ενορχηστρώσεις έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά όργανα, όπως νταούλι, λαούτο, λύρα κ.α. Ένας νέος, εξαιρετικός ερμηνευτής, τραγουδά τα κομμάτια του δίσκου, ο Νίκος Βενετάκης.

Η καμπάνια για τη ενίσχυση της παραγωγής φιλοξενειται στο indiegogo. Το indiegogo είναι μια ιστοσελίδα όπου μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά ο καθένας για διάφορα project. Το σχετικό βίντεο, όπου ο δημιουργός μιλά για τη δουλειά του αλλά και παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις ηχογραφήσεις, είναι στα Αγγλικά, επειδή η καμπάνια απευθύνεται και σε ξένους χρήστες. Το κείμενο στη σελίδα είναι στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά.

Μπορείτε να επισκευθείτε τη σελίδα της καμπάνιας και να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:  https://www.indiegogo.com/projects/help-greek-composer-apostolis-armagos-recordings/x/11006069#/story

Όπως σημειώνει και ο ίδιος ο Αποστόλης Αρμάγος, ακόμα και μια μικρή συνεισφορά είναι σημαντική, αλλά ακόμα και αν δεν μπορείτε να δώσετε χρήματα, μια κοινοποίηση της σελίδας μπορεί να βοηθήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε προσφορά υπάρχουν συμβολικά ανταλλάγματα που προσφέρουν οι δημιουργοί. Για παράδειγμα, εάν κάποιος συνεισφέρει 10 ευρώ θα λάβει τα 10 τραγούδια σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ για μεγαλύτερες συνεισφορές δίνονται t-shirts ειδικά σχεδιασμένα για το project, ο δίσκος σε φυσική μορφή, κ.α.

Το λινκ για το βίντεο:  https://vimeo.com/130678581