Μια γυναίκα με ύφος Αντρικό!

0
SHARE

Μετά από την επιτυχημένη εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική (στο Γκάζι) η παράσταση «Μια γυναίκα με ύφος Αντρικό» επιστρέφει στον ίδιο χώρο τo Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Με ελαφρώς πιο ανανεωμένο πρόγραμμα, η ερμηνεύτρια Μαρία Ραφαέλα πραγματοποιεί μια αναδρομή σε αυστηρό αντρικό ύφος, με σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγαλύτερες αντρικές φωνές. Ξεκινάει την αναδρομή από το 1968 και καταλήγουμε στο σήμερα με πιο σύγχρονα ακούσματα παρουσιάζοντας την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Η Μαρία Ραφαέλα μία γνήσια λαϊκή φωνή, όπου από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με την κλασσική κιθάρα. Σπουδάστρια του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στο χώρο του σύγχρονου – ελληνικού τραγουδιού. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τη πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Καρδιά μου σ’ ακολούθησα» με την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Ιωάννη Γαβρά.

Μετράει μέχρι στιγμής πολλές και σπουδαίες συνεργασίες όπως με τους Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστα Καραφώτη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μιχάλη Δημητριάδη, Μπάμπη Στόκα, Μαρία Αναματερού, Άκη Δείξιμο και την Ορχήστρα των Ονείρων.

Τη Μαρία Ραφαέλα συνοδεύει στο μπουζούκι ο μαέστρος Ιωάννης Γαβράς και οι εξαιρετικοί μουσικοί Ζαχαράκης Θέμος (Κιθάρα), Τσάκας Στέλιος (Πιάνο), Τσαχτσιρής Νίκος (Ηλεκτρικό Μπάσο), ο Κοκαβέσης Richard Φώτης (Κρουστά). Την εν λόγο παράσταση θα πλαισιώσει με χορογραφίες η σχολή χορού On Stage και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Σχολής Κα Αλέκα Θωμαΐδη με την εξαιρετική της ομάδα η οποία αποτελείται από νέα παιδιά.

Επιμέλεια προγράμματος – Ενορχήστρωση: Ιωάννης Γαβράς
Χορογραφίες: Αλέκα Θωμαΐδη

Σάββατο 19 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428, 6940-266528

Αρχιτεκτονική Μουσική Σκηνή
Ελασιδων 6 Γκάζι
(Απο Πειραιώς 116)