Το νέο τραγούδι της Μελίνας Ασλανίδου είναι μια συνεργασία με τον χρόνια συνεργάτη και στενό της φίλο Αντώνη Μιτζέλο, και έχει τίτλο “Ο χρόνος νικά”!

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετράει χρόνια, καθώς ο Αντώνης Μιτζέλος είναι από τους πιο μόνιμους ενορχηστρωτές της Μελίνας Ασλανίδου, ενώ πρόσφατα τους είδαμε να συνεργάζονται και στο The Voice of Greece, όπου ο Μιτζέλος ήταν ο σύμβουλος της Ασλανίδου στη διαδικασία των μονομαχιών!

Το τραγούδι είναι γραμμένο για τις ανάγκες του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας Κοινός Παρονομαστής σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τους στίχους. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το χειμώνα του 2014 και ήδη έχει αποσπάσει υποψηφιότητες και διακρίσεις σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η μουσική του soundtrack ανήκει εξολοκλήρου στον Αντώνη Μιτζέλο και θα κυκλοφορήσει σχεδόν ταυτόχρονα.

Όταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κιθαρίστες και συνθέτες συνεργάζεται με μια από τις πιο αναγνωρισμένες και συναισθηματικές γυναικείες φωνές, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό!