Μαριλία Μωραϊτάκη “Πάμε καρδιά μου άλλού” | Discover

0
SHARE

Θαυμάστρια του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού η Μαριλία Μωραϊτάκη είχε έναν στόχο, ένα μεγάλο όραμα και σήμερα το αποδεικνύει αυτό,κάνοντας ένα μεγάλο βήμα με το πρώτο της προσωπικό τραγούδι “Πάμε καρδιά μου άλλού“.

Με προσόντα,την δυνατή και αισθαντική φωνή της,τη συνέπεια και το ήθος της η Μαριλία Μωραϊτάκη, ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι με γενικό τίτλο “Πάμε καρδιά μου άλλού”. Πρόκειται για μια σύνθεση που της εμπιστεύτηκε ο γνωστός μεγάλος δημιουργός του λαϊκού μας τραγουδιού Ιωσήφ Σαρασίδης, με πολυετή καλλιτεχνική πορεία και άπειρες συνθέσεις στο ενεργητικό του.

Το τραγούδι που ερμηνεύει η Μαριλία Μωραϊτάκη ,έχει απλό και λιτό στίχο, ωραία μουσική και θαυμάσια ενορχήστρωση.  Είναι λαϊκός ρυθμός που μιλάει μέσα στην καρδιά και ο στίχος για την αγάπη.

Λίγα λόγια για την Μαριλία Μωραϊτάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα,η καταγωγή της είναι απ την Κρήτη.Το 1997 ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά. Όνειρο και τρόπος ζωής,αφού μέσα από τα τραγούδια εκφραζόταν και μετέδιδε ότι ένιωθε.  Πιστεύει ότι μπορείς να εκφραστείς άνετα μέσα από ένα τραγούδι και ας μην είναι δικό σου, φτάνει μονάχα να αγαπάς και να ακολουθείς πιστά αυτό που κάνεις. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής ενώ έχω συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στην Αθήνα και έχει ταξιδέψει σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία 10 χρόνια διαμένει μόνιμα στην Βέροια μια πόλη που της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο να αναδειχτεί μέσα από συναυλίες με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, αρκετές συμμετοχές σε φιλανθρωπικά και καλλιτεχνικές εμφανίσεις σχεδόν σε όλα τα μεγάλα μουσικά σχήματα της πόλης.  Φέτος ο χειμώνας έκλεισε με μια πολύ καλή συνεργασία με τον γνωστό μαέστρο και στιχουργό Ιωσήφ Σαρασίδης και φυσικά με το πρώτο της τραγούδι “Πάμε καρδιά μου άλλού”.

Η ιστορία αυτού του τραγουδιού ξεκίνησε σαν μια ιδέα απολογισμού, αφού φέτος συμπληρώνονται 18 χρόνια που κάνει αυτό που αγαπάει.  Στην πορεία βγήκε το τελικό αποτέλεσμα που ακούτε και που η ίδια λάτρεψε σκεπτόμενη και πάλι το βασικό της όνειρο.