Η Μαριάννα Παπαμακαρίου κάνει δυναμικό comeback στα μουσικά δρώμενα με ένα τραγούδι παλιό και αγαπημένο.

Πρόκειται για το «Δε με νοιάζει» σε μουσική Σπύρου Πάζιου και στίχους Γιάννη Δόξα που έχει τραγουδήσει η Ελένη Δήμου.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου διασκεύασε το τραγούδι σε ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Ταγαρούλια παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση από το πρωτότυπο, αφού είναι αρκετά ξεσηκωτικό και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και θ’ ακουστεί δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs.

Kυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρία Music Records

Λίγα λόγια για τη Μαριάννα Παπαμακαρίου

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου έχει γεννηθεί στη Λάρνακα της Κύπρου και ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία επτά χρόνων.

Άλλωστε, με μητέρα τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. Μετά την αποφοίτηση της από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας συνέχισε της σπουδές της στη Βουλγαρία. Το 2005 πήρε πτυχίο Μουσικολογίας με ειδίκευση POP και JAZZ, από την Κρατική Μουσική Ακαδημία Σόφιας. Έχει συμμετάσχει σε σχολικές και κοινωνικές εκδηλώσεις μουσικού και θεατρικού ενδιαφέροντος, ενώ το 2002 εκπροσώπησε την Κρατική Μουσική Ακαδημία Σοφίας σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και κέρδισε το 3ο και 5ο βραβείο.

Το 2007 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Τα Στολίδια μας» και το 2008 πήρε μέρος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Σεμίνας Διγενή με τίτλο «Rewind» στην Κρατική Τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόμα του ελληνικού πενταγράμμου όπως τον Πασχάλη Τερζή, τον Αντύπα, την Δέσποινα Βανδή, την Έλενα Παπαρίζου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Ακούστε την νέα μουσική πρόταση της Μαριάννας Παπαμακαρίου.